Suwe Ora Jamu

suwe ora jamu, jamu godong telo, suwe ra ketemu temu pisan tombo gelo…
Ass. wis suwe ak ora nulis neng blog iki mungkin kakehan blog dadi bingung endi sing diisi ono maneh aku ditawari gawe blog nganggo kantorku. coba wae klik kene isih semrawut soale yo kudu sinau meneh yo kadang alon banget, macet ora iso ditulis.. pokokke gak sebanter wordpress iki.
ngono sikik wae… sambung raos sesuk2 meneh… Wass

Iklan