RSS

Cup Menengo Siro, Kuncung…

11 Apr

kelingan wektu cilik di-liling ‘tak lelooo lelo lelo legung… karo wong tuwo opo karo seludur tonggo teparo… nek adem dikemuli, nek kesel dipijetke, nek loro diprisakke… nek nangis di ‘CUP MENENGO SIRO, KUNCUNG’… pengorbanan wong tuwo ngrumat anakke…
saiki kebukti banjur nduwe anak 9 wulan.. kudu kuwajibanne ngrumat supoyo waras, brigas, trengginas… lan ndongo supoyo dadi anak sing bekti karo wong tuwo lan migunani agama…..
weruh berita kasus mahasiswa IPDN sing di antemi wetenge, digajuli, dipiloro koyo ngono, ratego… walapun mengko mesti dijanjekke dadi kuli pemerintah (PNS) Lurah opo Camat… yo ramaido kuliahhe gratis tapi yo ojo ngantek rekoso dipiloro koyo ngopo… beritane klik kene mugo2 IPDN gur ora ganti jeneng thok tapi didandani sistem pendidikan, peng(h)ajaran lan pengasuhannnya… kanggo neng arep meneh usul jeneng wis STPDN dadi IPDN diganti UPDN (Univ.PDN) men kethok nek ganti.
yo urip kuwi gur sadermo anglakoni kok…

Iklan
 
Komentar Dinonaktifkan pada Cup Menengo Siro, Kuncung…

Ditulis oleh pada April 11, 2007 in Buah Hati

 

Komentar ditutup.

 
%d blogger menyukai ini: