Nelongso

jo podho nelongso
jamane jaman rekoso
urip pancen angel
kudune ra usah ngomel

ati kudu tentrem
nyambut gawe karo seneng
ulat ojo peteng
yen dikongkon yo sing temen

reff:
la opo to konco ati kerep loro
ra gelem rekoso mbudidoyo
pancen kabeh podho pengin urip mulyo
wiwitan rekoso pancen nyoto

(tx.kiriman dari B.Asih)

Iklan