Arsip Bulanan: November 2011

sendiri atw alone

Sekelumit saat menerima telpon dari mbakyu, wan aku mumet banget, aku kedewean mikir baline kangmas, yu apikke ngajak bapak dan adik dinggo rembugan apikke pie-ne melu ra nek kepeksone nganggo siji mobil yo rapopo, sesuk mangkate digawe santai wae rasah … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Asal Coret